7 Redenen om te kiezen voor uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie: waar de ene persoon direct volmondig ja zegt, twijfelt de ander sterk.

Daarom vertel ik jullie er graag wat meer over. Tijdens een uitvaart zit je vaak vol in emotie en ben je daarnaast ‘bezig’ met alles dat er om je heen gebeurt, waardoor je mooie details vaak vergeet of zelfs niet eens bewust meemaakt. En dat is spijtig, omdat deze mooie details je juist enorm helpen bij het verwerken van je verdriet. Denk eens terug aan een uitvaart die je eerder hebt meegemaakt. Weet je nog welke bloemen er op de kist lagen of wie er een arm om je heen sloeg om je te steunen?

Wanneer je hierop terug kunt kijken heb je iets tastbaars, een mooie herinnering. Wanneer je de foto’s bekijkt ben je in gedachten en verwerk je steeds een stukje meer van je verdriet.

Foto’s zorgen ervoor dat alles wat jullie nu met zoveel zorg en liefde regelen zichtbaar blijft.

Wat krijg je als je kiest voor uitvaartfotografie:

  • Herinneringen van de mooie, liefdevolle momenten

  • Foto’s van wat er langs je heen is gegaan

  • Terugzien wat je allemaal met zorg en liefde hebt geregeld

  • De mogelijkheid om het afscheid op een laagdrempelige manier te kunnen delen met anderen

  • Een makkelijke manier om het gesprek te openen over het afscheid

  • De mogelijkheid om op de bank te kruipen met een mooi album en terug te denken aan de mooie, liefdevolle momenten en stil te staan bij het gemis, waardoor je het kunt verwerken

  • Een mooie manier om kleinere kinderen op een later moment de kans te geven om te zien hoe het afscheid was

Alle mooie, liefdevolle en belangrijke momenten leg ik graag voor je vast, zodat je hier rustig op terug kunt kijken. Mijn klanten zijn vaak verbaasd over het resultaat, omdat er momenten tussen zitten welke ze zelf gemist hebben die dag. Of welke ze zich simpelweg niet meer kunnen herinneren. En denk je dat de mensen die aanwezig zijn bij de uitvaart zich mijn aanwezigheid nog kunnen herinneren? Meestal niet, want ik maak alle foto’s van gepaste afstand, weet precies waar ik op welk moment moet staan, zodat ik alles vast kan leggen, zonder de dienst te verstoren.

Denk jij erover een afscheidsfotograaf in te schakelen? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je er graag nog veel meer over.

 
Evelien Vugs afscheidsfotograaf

Ik leg op een respectvolle manier de uitvaart vast. Ik heb me hier helemaal in gespecialiseerd. Waarom uitvaartfotografie?
Op de dag van het afscheid is er veel liefde te zien en te voelen. Ik ga op zoek naar momenten van verbinding omdat deze later troost geven. Het zijn die kleine momenten waar zoveel in besloten ligt.
Mijn foto’s laten zien wie er allemaal met je meeleven en hoe mooi het afscheid was. Ook de details die jullie met veel zorg hebben uitgezocht blijven zichtbaar. Ik help graag mensen en mijn foto’s geven houvast en kracht om verder te kunnen na een ingrijpend verlies.

https://www.evelienvugs.nl
Previous
Previous

Afscheid in Vught

Next
Next

5 Tips om kinderen bij een uitvaart te betrekken